IV.ULUSLARARASI MATBAA TEKNOLOJİLERİ SEMPOZYUMU
Bölümümüz, Basev (Basım Sanayii Eğitim Vakfı) ve Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Eğitimi Bölümü ile beraber 24-26 kasım 2011 tarihlerinde “IV.ULUSLARARASI MATBAA TEKNOLOJİLERİ SEMPOZYUMU"nu gerçekleştirmiştir.

Sempozyumun Teması
Daha önce gerçekleştirilen üç sempozyumun bilgi birikimi ışığında ve matbaa teknolojilerindeki baş döndürücü gelişmeler ve nitelikli eleman ihtiyacı nedeniyle sempozyumun ana teması “Yüksek Matbaa Teknolojileri ve Eğitim” olarak belirlenmiştir.

Sempozyumun Amacı
Dünyada matbaa teknolojileri konusunda çalışma yapan akademisyen ve meslek üyelerinin; workshop, sözlü/poster sunum yaparak veya izleyici olarak katılımını sağlayarak mesleğimizle ilgili dünyadaki bilimsel-teknolojik-ticari gelişmelerin, yeni ürünlerin bilgi paylaşımını sağlayacak bir platform oluşturmaktır. Ayrıca sempozyumda matbaa teknolojilerindeki özgün konularda araştırma yapan çağrılı konuşmacılar tarafından da bildiriler sunulmuştur.
Sempozyumla ilgili detaylı bilgi için http://www.matbaasempozyumu.org adresini ziyaret ediniz.

Bu sayfa Matbaa Eğitimi Bölümü tarafından en son 09.05.2014 11:44:22 tarihinde güncellenmiştir.