Konica Minolta Dijital Baskı Laboratuarı

Konica Minolta Dijital Baskı Laboratuarı, 4 kasım 2013 yılında faaliyete başlamıştır. Laboratuarda Bizhub Pro C6000L profesyonel baskı makinesi ve yan ürünleri bulunmaktadır. Bu laboratuarda öğrencilere dijital baskı tekniği, değişken veri baskısı ve dijital baskı için baskı öncesi hazırlık teknikleri öğretilmektedir. Laboratuarda kullanılan dijital baskı kağıtlarının sponsorluğu UPM-Kymenne firması tarafından yapılmaktadır. Konica Minolta dijital baskı laboratuarından Basım Teknolojileri Bölümü’nün yanında, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Basım ve Yayın Teknolojileri Bölümü öğrencileri de yararlanmaktadır.

Bu sayfa Matbaa Eğitimi Bölümü tarafından en son 09.05.2014 11:44:01 tarihinde güncellenmiştir.